Din konto og dine oplysninger

Hjælp til
din konto.

Du kan anmode om at få slettet din konto uden at logge ind. Vi bekræfter, at kontoen tilhører dig, og afklarer fælles stalde og abonnementer sammen med dig.

Sådan slettes kontoen

Kontohjælp

Anmod om sletning af din konto.

Vi bekræfter, at kontoen er din, og forklarer de næste trin via e-mail.

Brug den e-mailadresse, der hører til din konto. Vi bekræfter kontoejerskabet, før vi handler. Denne formular sletter ikke straks kontoen eller opsiger et abonnement. Sådan foregår kontosletning.

Vi bruger dine oplysninger til at besvare din henvendelse. Læs vores privatlivspolitik. Undlad adgangskoder og følsomme personoplysninger.